NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας ώστε να λαμβάνετε τα νέα μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοσίτσα 11, Εξάρχεια
Αθήνα 10683
T: 210 8223205 | 210 8228936
F: 210 8211390
E: ees@ath.forthnet.gr

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ

Διεύθυνση Οδυσσέως 1 & Αισώπου, Θεσσαλονίκη 54627 Fax
Τηλέφωνο 2310519930 E-mail info@manospapadakis.gr
Διεύθυνση Internet http://www.manospapadakis.gr

Ο Μάνος Παπαδάκης γεννήθηκε το 1965 στην Θεσσαλονίκη.
Έκανε σπουδές κινηματογράφου στην ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ απ΄ όπου αποφοίτησε ως σκηνοθέτης.
Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής της Θεσσαλονίκης και Αθήνας για διαφημιστικά, επαγγελματικά ντοκιμαντέρ, εβδομαδιαίες σειρές για την κρατική τηλεόραση, κλπ.

Προσωπικά του έργα έχουν διακριθεί σε ελληνικά φεστιβάλ και έχουν προβληθεί στο εξωτερικό.

Σήμερα, ο Μάνος Παπαδάκης βρίσκεται εγκατεστημένος στην Θεσσαλονίκη απ΄ όπου συνεχίζει τις δραστηριότητές του.

Φιλμογραφία - Διακρίσεις

1995 ¨CHAMPERS¨, 30΄΄, Object Animation, TV spot, BETA
2ο βραβείο διαγωνισμού της εταιρείας CHAMPERS

1996 ¨ΡΕ...¨    4΄, Μυθοπλασία, D.video
6ο βραβείο κοινού festival ¨ΜΥΛΟΥ¨ ΄97
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ

1997 ¨ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ¨, 6΄, Μυθοπλασία, D.video
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ

1999 ¨ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ¨,    12΄, Μυθοπλασία, Film 16mm
Βραβείο μοντάζ  festival ¨ΜΥΛΟΥ¨΄99.
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ

2000 ¨Ο ΓέΡΟΣ¨, 67΄΄, Animation, ΒΕΤΑ
Βραβείο καλλιτεχνικής έκφρασης στο festival ¨ΜΥΛΟΥ¨΄99.
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ

2002 ¨BALTAZZAR¨    50΄, Documanter, Dvideo
Συμμετοχή στο 3ο Festival documanter of Thessaloniki, 3η θέση στις προτιμήσεις κοινού.
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ
(Η ταινία επιλέχθηκε από την διεύθυνση εκπαίδευσης Καλαμάτας και παρουσιάστηκε σε μαθητές δημοτικών και γυμνασίων στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Καλαμάτας 2002).

2006 ¨ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ¨   , 41΄, Documanter, Dvideo
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ

2008 ¨ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ¨ 58΄, Documanter, Dvideo
Συμμετοχή σε ελληνικά και ξένα φεστιβάλ


‘Άλλα βραβεία – διακρίσεις:
3ο βραβείο διηγήματος στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Εταιρείας Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος 2004 για το διήγημα: ¨ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝ. ΕΘΝΩΝ¨.
- Πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς ¨ΕΥΑΘΛΟΣ ΄97¨.
- Δεύτερη θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Skateboard ΧΑΝΘ 1977.

.


ΕΡΓΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ



Site by Webrelations