NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας ώστε να λαμβάνετε τα νέα μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοσίτσα 11, Εξάρχεια
Αθήνα 10683
T: 210 8223205 | 210 8228936
F: 210 8211390
E: ees@ath.forthnet.gr

ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

Διεύθυνση Αχαρνών 55, Αθήνα 10446 Fax 210 3212053
Τηλέφωνο 6936979850, 210 8821 758, 210 8223798 E-mail ordino@ordino.gr

Παραγωγός - Σκηνοθέτης

Μέλος

Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών

Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου 

Ενωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου Τηλεόρασης

Μικρό

Σπουδές-Σεμινάρια

Βασικές Σπουδές

Υποψηφίος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης

Master απο το Ε.Α.Π.: Δοίκηση Πολιτσμικών Μονάδων 2009

ARTTS International Yorkshire England, Παραγωγή - Σκηνοθεσία 1993

Ανώτερη Δραματική Σχολή Ε. Χατζίκου, Υποκριτική 1990

Σεμινάρια

ΕΟΜΜΕΧ, Παραγωγή και Σενάριο 2001

Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, Τηλεοπτικό και Κινηματογραφικό Σενάριο 1993

Υπουργείο Πολιτισμού - ΕΕΣ Οργάνωση Κινηματογραφικών Εκδηλώσεων 1991

Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, Οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 1988

Γλώσσες

Αγγλικά καλά

Ελληνικά μητρική

Φιλμογραφία

2013 Illusion, μεγάλου μήκους

2006 . .. Στα Όρια, μεγάλου μήκους

Παραγωγή ΕΚΚ - ΕΡΤ - Πάροδος φιλμ

1999 . .. Αμέρικα, μικρού μήκους 15'

Παραγωγή ΕΚΚ - Πάροδος φιλμ

1996 . .. Μία Φωνή - Μία Πόλη, μικρού μήκους 15'

Παραγωγή Πάροδος φιλμ

1993 . .. Talk to me Like the Rain, μικρού μήκους 20' video

Παραγωγή ARTTS International

Ντοκυμαντέρ

2008. 6/15λεπτά Ντοκυμαντέρ για το Υπουργείο Πολιτισμού. Παραγωγή MAX Productions

2003 . ..2ο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών 50'

εκπομπή Παρασκήνιο για την ΝΕΤ

2002. .. INTERREG ΙΙ 25'

Παραγωγή Αργώ Ελλάς για το Υπ. Εθνικής Οικονομίας

Εμπειρία Στην Παραγωγή

1998 . .. Ύψωμα 33 σκην. Κουτσιαμπασάκος Δ. μικρού μήκους DVD Casting

1997 . .. Καβάλα η Πόλη μου σκην. Καραπιπερίδης Γ. Ντοκυμαντέρ Δ/νση Παραγωγής

1994 . .. New Channel Τηλεοπτικές εκπομπές, Βοηθός Σκηνοθέτη

Ως Ηθοποιός

2003 . .. Όλο το Βάρος του Κόσμου σκην. Αναστόπουλος Θ. Β' ρόλος μεγάλου μήκους

2000 . .. Σαν Αδελφές σκην. Κουτελιδάκης Ν. Β' ρόλος ΝΕΤ

1999 . .. Είμαστε στον Αέρα σκην. Κουτελιδάκης Ν. Α' ρόλος ΜEGA 1 επεισόδιο

1997 . .. Τα Χρυσά Μήλα των Εσπερίδων σκην. Παπαχρήστου Σ. Β' ρόλος μεγάλου μήκους

1995 . .. Τέλος Εποχής σκην. Κόκκινος Α. Συμμετοχή μεγάλου μήκους

1992-93 The Taming of the Shrew, Shakespeare W., Θεατρικό έργο, Παραγωγή ARTTS International

1992-93 A Study by Scarlet Θεατρικό έργο - Παραγωγή ARTTS International

1992-93 Rosencrand and Guildenstern are Dead Stoppard T. Θεατρικό έργο - Παραγωγή ARTTS International Εκπαιδευτική

Εμπειρία

2011-2013 Καθηγητής Θεατρικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

2004-2011 Καθηγητής Κινηματογράφου στην Ανώτερη Δραματική Σχολή "ΘΕΜΕΛΙΟ"

1995-96 Καθηγητής Θεάτρου - Κινηματογράφου στο Ε. Π. Λύκειο Αμαρουσίου

Άλλες δραστηριότητες: 

Μέλος του Δ.Σ. του Φεστιβάλ Δράμας 2007-2011

Μέλος Επιτροπής Κρατικών Βραβείων Ποιότητος  του ΥΠ.ΠΟ του 2008. 

Πρόεδρος του Σωματείου "Μικρό" 2003-2005

Διακρίσεις Για την ταινία Αμέρικα

2ο Κρατικό Βραβείο Υπουργείου Πολιτισμού 1999

1ο Βραβείο Οδυσσέας Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νυρεμβέργης 2000

Βραβείο Κριτικών Διεθνές Φεστιβάλ Algarve Πορτογαλίας (FICA) 2001

2ο Βραβείο Μυθοπλασίας Αργυρός Ίππος Μεσογειακό Φεστιβάλ Λάρισας 2000

Βραβείο Kodak Καλύτερης Ελληνικής Συμμετοχής Μεσογειακό Φεστιβάλ Λάρισας 2000

Βραβείο Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών Μεσογειακό Φεστιβάλ Λάρισας 2000

Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στον Γιώργο Αρμένη Φεστιβάλ Δράμας 1999

Βραβείο Καλύτερου Ήχου Φεστιβάλ Δράμας 1999

Διάκριση - Κίνητρο από το Ε.Κ.Κ. Φεστιβάλ Δράμας 1999

 

.


ΕΡΓΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ



Site by Webrelations